Prozorska grafika i oslikavanje izloga

Prozorska grafika (Windows graphic – One way vision) je rupičasta samoljepljiva PVC folija printana u digitalnom tisku. Osim reklamne funkcije, omogućuje dovoljnu količinu svjetlosti u prostoru bez obzira na potpunu pokrivenost staklenih površina a onemogućava pogled izvana. Idealno za velike staklene površine.

Oslikavanje izloga je idealan način reklamiranja, prekrivanja staklenih površina od pogleda izvana te dekoriranja istih.
Oslikavanje može biti vanjsko ili unutarnje, potpuno ili samo djelomično prekriveno, s tiskom ili bez te konturno izrezano.
Trajnost folije koja se koristi u tu svrhu je 3-7 godina.

Pjeskarene folije

Specijalne folije s imitacijom pjeskarenog stakla namjenjene dekoraciji staklenih površina kao zaštita od pogleda ili jednostavno dekoracija, aplicirano kao puna ploha ili kombinacija npr. izrezane konturno ili kao ravne trake, s dodatnim tekstom ili bez…Od folija koje se preporučuju za oslikavanje izloga izdvajamo Glass Decor od MACTAC-a u raznim nijansama za postizanje posebno efektnih natpisa na staklenim izlozima.

Kompjutorski rezane folije

Optičkim rezačem režemo folije za natpise i reklame. Folije se potom ljepe na tražene površine, u klijentovom ili našem prostoru ovisno o namjeni ili ih isporučujemo na transfer papiru tako da ih klijent sam može aplicirati.
Folije za izrezivanje dolaze u raznim paletama boja, mat, sjajne, translucentene, reflektirajuće itd.